OS2datascanner API

I sidste nyhedsbrev lovede vi nyt om API’et snart, og nu er det her! I samarbejde med Ballerup Kommune har OS2datascanner nu et funktionelt API, og hvis du vil vide lidt mere om, hvorfor det er spændende, så læs med nedenfor.

Kort fortalt så giver API’et mulighed for at integrere med alle andre løsninger, der enten har sit eget API eller som man kan udvikle på (open source). Det (synes vi i hvert fald selv) er meget spændende, fordi det principielt giver ubegrænsede muligheder for, hvad der kan scannes og hvordan. Man kunne eksempelvis pre-scanne opslag på sin hjemmeside, integrere med de mest benyttede fagsystemer før information overhovedet lagres, sørge for at ét fagsystem kun skriver data til et andet, hvis det ikke indeholder CPR data eller en række definerede stopord. Husk at CPR-reglen bare er én af de scanningsmuligheder OS2datascanner indeholder!

Kommer snart

  • Indenfor den næste uge forventer vi at lancere en mindre release der implementerer massehåndtering i rapportmodulet og giver mulighed for at filtrere mails der er under 30 dage gamle fra. 
  • LDAP integration skrider frem som planlagt, og vi forventer fortsat at afslutte integrationen ultimo Q1, hvorefter der vil blive lavet en analyse på integration af Fælleskommunalt Organisationssystem til automatisk vedligeholdelse af organisationshierarkier.
  • DPO- og ledelsesmodul forventes ligeledes afsluttet ultimo Q1. Hvis du er nysgerrig findes der en klikbar mock-up her.
  • Vi arbejder desuden på et komplet redesign af administrationsmodulet: Det bliver både pænere, mere overskueligt og nemmere at arbejde i. Forventes også ude ultimo Q1.

 

Husk at du kan tilgå dokumentationen for release 3.8 her.